Διαφήμιση, προώθηση και ενημέρωση στο motostop.gr

Μια πραγματικά διαφορετική προσέγγιση στην επιχειρηματικότητα, διαφήμιση, προώθηση και ενημέρωση

Προωθήστε και παρουσιάστε την επιχείρησή σας μέσω της ιστοσελίδας μας, με τους παρακάτω στοκευμένους τρόπους. Παρουσιάζουμε την επιχείρησή σας εκεί που θα χρειαζόταν ο επισκέπτης μας τις υπηρεσίες / προϊόντα σας, χωρίς ενοχλήσεις.
Στο motostop προτιμούμε να ενημερώνουμε παρά να διαφημίζουμε. Πιστεύουμε ότι ο επισκέπτης μας και υποψήφιος πελάτης σας, θα έχει καλύτερη εμπειρία με αποτέλεσμα να σας επισκεφτεί επειδή ζήτησε ο ίδιος τις υπηρεσίες / προϊόντα σας, και θα σας εκτιμήσει περισσότερο, μιας και δεν τον πιέζετε, αλλά τον πληροφορείτε.

Ηλεκτρονικά καταστήματα e-shop. Συνδέουμε μέσω τεχνολογιών XML το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με το σύστημά μας (χωρίς να χρειαστεί εξειδικευμένο XML, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έτοιμα XML που ίσως έχετε από ιστοσελίδες εύρεσης καλύτερης τιμής όπως: skroutz, bestprice), και παρουσιάζουμε τα προϊόντα του e-shop σας στα σχετικά σημεία της εφαρμογής. Πχ Έχετε κάποιο προϊόν που αφορά συγκεκριμένο κατασκευαστή μοτοσυκλέτας, συγκεκριμένο τύπο μοτοσυκλέτας, ηλικιακό γκρούπ του επισκέπτη, ύψος, βάρος, κλπ, το προϊόν αυτό θα εμφανίζεται στις σελίδες που αφορούν συγκεκριμένη μάρκα ή τύπο, σε επισκέπτες που έχουν το ηλικιακό γκρούπ ή χαρακτηριστικά (προαιρετικά). Και αυτό είτε σε εμφάνιση καινούργιων είτε μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών! Τέρμα πια οι ενοχλήσεις στους επισκέπτες με άσχετα προϊόντα, αλλά και οι επισκέψεις στις σελίδες σας από επισκέπτες που δεν ενδιαφέρονται στην πραγματικότητα για το προϊόν σας.
Αντιπροσωπείες, Έμποροι καινούργιων ή / και μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών, αξεσουάρ και ανταλλακτικών. Εμφανίζουμε τις μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες σας στην έξυπνη αναζήτηση του συστήματος, με δυνατότητες πραγματικά χρήσιμης σύγκρισης για τους επισκέπτες, με πολλά χαρακτηριστικά που ερευνούμε εμείς για εσάς! Επιπλέον, εμφανίζουμε τις μοτοσυκλέτες σας όταν ο επισκέπτης βλέπει συγκεκριμένη καινούργια μοτοσυκλέτα, της ίδιας μάρκας, του ίδιου τύπου, του ίδιου μοντέλλου ή ακόμη και της ίδιας χρονολογίας, διευρίνοντας έτσι την εμφάνιση των μοτοσυκλετών σας σε πολύ ευρύτερο κοινό, εκεί που πραγματικά μπορεί να ενδιαφέρει τον επισκέπτη, κάνοντας του πρόταση για μεταχειρισμένη ακόμη και αν σκέφτεται για καινούργια μοτοσυκλέτα, χωρίς να ενοχλεί τον επισκέπτη, αντιθέτως δίνοντάς του περισσότερη πληροφορία. Επιπλέον, παρουσιάζουμε στον επισκέπτη την επιχείρησή σας αν ζητά μια μοτοσυκλέτα την οποία εμπορεύεστε και βρίσκεται σε κοντινή γεωγραφική θέση (πχ εμπορεύεστε μοτοσυκλέτες Yamaha, όταν ο επισκέπτης βλέπει μοτοσυκλέτα Yamaha, και είναι κοντά στην επιχείρησή σας, του προτείνουμε να σας επισκεφτεί)
Επιπλέον προσφέρουμε την πρωτοποριακή υπηρεσία ενημέρωσης των εμπόρων ανταλλακτικών που βρίσκονται κοντά στο μέλος μας, που έχει επιλέξει να λαμβάνει προσφορές από εμπόρους για ανταλλακτικά (ελαστικά, μπαταρίες, αλυσίδες, τακάκια φρένων κλπ) αυτόματα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή που ορίζει το μέλος μέσω υπενθυμίσεων!
Συνεργεία. Εμφανίζουμε και προτείνουμε το συνεργείο σας στους επισκέπτες που βλέπουν μοτοσυκλέτες για τις οποίες έχετε ορίσει ότι είστε εξειδικευμένο συνεργείο, κοντά στην περιοχή του επισκέπτη. Αντίστοιχα παρέχουμε την πληροφορία αυτή και για τύπους μοτοσυκλετών (πχ έχετε ορίσει ότι εξειδικεύεστε σε σκούτερ, η επιχείρησή σας εμφανίζεται στα σκούτερ όλων των κατασκευαστών).
Επιπλέον προσφέρουμε την πρωτοποριακή υπηρεσία ενημέρωσης των συνεργείων που βρίσκονται κοντά στο μέλος μας, που έχει επιλέξει να λαμβάνει προσφορές από συνεργεία για επισκευές, σέρβις αυτόματα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή που ορίζει το μέλος μέσω υπενθυμίσεων για σερβις ή επισκευές!
Ενοικιαστήρια μοτοσυκλετών. Εμφανίζουμε και προτείνουμε το ενοικιαστήριο σας ή και ακόμη τις συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες που ενοικιάζετε στους επισκέπτες που βλέπουν αντίστοιχες καινούργιες η μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες με τις δικές σας κοντά στην περιοχή του επισκέπτη, ώστε να δοκιμάσουν την μοτοσυκλέτα ενοικιάζοντάς την πριν αγοράσουν την συγκεκριμένη η αντίστοιχη. Επιπλέον, έχετε την δυνατότητα καταγραφής εσόδων / εξόδων της κάθε μοτοσυκλέτας σας, υπενθυμίσεις για τακτικά service, αλλά και να λαμβάνετε αυτόματα προσφορές από συνεργεία / εμπόρους για επισκευές, σέρβις ή ανταλλακτικά!
Συγκενικές υπηρεσίες / προϊόντα. Χρησιμοποιόντας την τεχνολογία στο έπακρο, δίνουμε πρωτοποριακές δυνατότητες για την εξειδικευμένη προώθηση προϊόντων όπως: ελαστικά, πετρελαιοειδή, εργαλεία και υπηρεσίες όπως: ασφάλειες, τραπεζικές υπηρεσίες, υπηρεσίες ελέγχου, εκπαίδευσης κλπ.
Υπηρεσίες για όλους τους επαγγελματίες / μέλη. Καταχωρήστε όλες τις μοτοσυκλέτες σας στο σύστημά μας, με λεπτομερείς πληροφορίες, εκμεταλευτείτε τις δυνατότητες διαχείρισης εσόδων / εξόδων, τις υπενθυμίσεις για ανταλλακτικά και service, δώστε στον επισκέπτη την δυνατότητα να συγκρίνει την μοτοσυκλέτα σας με άλλες ή να βρει ποια του ταιριάζει λαμβάνοντας υπόψιν και τις δικές σας μοτοσυκλέτες, είτε είναι καινούργιες, μεταχειρισμένες ή προς ενοικίαση.
Υπηρεσίες για οδηγούς αγώνων / αγωνιστικές ομάδες / μέλη. Καταχωρήστε όλες τις μοτοσυκλέτες σας στο σύστημά μας, με λεπτομερείς πληροφορίες, εκμεταλευτείτε τις δυνατότητες διαχείρισης εσόδων / εξόδων, τις υπενθυμίσεις για ανταλλακτικά και service, προβάλετε τις μοτοσυκλέτες σας και τους χορηγούς σας, δώστε στον επισκέπτη την δυνατότητα να συγκρίνει την μοτοσυκλέτα σας με άλλες.
Κόστος Οι βασικές υπηρεσίες προς επαγγελματίες στο motostop.gr είναι δωρεάν με σκοπό την ανάπτυξη του συστήματος και την προσφορά πληρέστερων υπηρεσιών στους επισκέπτες
Διεύθυνση / Επικοινωνία: Ασγούρου, Ρόδος - Τηλ: +44(0)7555303846 Ώρες Γραφείου: 09:00 - 16:00 Δευτέρα - Παρασκευή
Ιστοσελίδα & Τεχνολογίες:BrainSoft Software & Έρευνα Αγοράς: Intellidense

Address / Contact: Asgourou, Rhodes Greece - Tel: +44(0)7555303846 Hours: 09:00 - 16:00 Monday to Friday
Website & Technologies by: BrainSoft Software, Market Research by Intellidense